Puhtaus

Puhtaus on kannattava sijoitus

Siivous on yksi viihtyisän ympäristön päätekijöistä. Puhdas työympäristö tai palvelumiljöö lisää merkittävästi työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä sekä kohottaa toimintatehoa.

Ei siis ole samantekevää kenen vastuulle jätät yrityksesi siivoukseen liittyvät toimenpiteet. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi haluamme paneutua asiakkaamme siivouspulmiin ja etsiä niihin oikeat ratkaisut joustavasti ja kohtuullisin kustannuksin.

Siivouspalvelut koostuvat kahdesta usein toisiaan tukevasta kokonaisuudesta – sopimussiivouksesta ja tilaustöistä.

KYSY TARJOUSLÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

LP Siivouspalvelut

Sopimussiivous

Sopimussiivous on toistuvaa siivous- ja puhdistustyötä, joka vaatii tekijöiltään erikoistuntemusta ja pätevyyttä hoitaa työt sovitulla tavalla. Ennen sopimuksen allekirjoittamista perehdymme tarkoin siivottavaan kohteeseen. Määrittelemme kokonaisuudessaan työn, käytettävät työmenetelmät ja -välineet sekä työhön tarvittavan ammattitaitoisen henkilökunnan määrän.

 

Siivouksen tilaustyöt

Toinen linjamme vastaa erikoispalveluista, jotka ovat tavallisesta siivoustyöstä poikkeavia siivous-, puhdistus- ja huoltotöitä. Yleensä ne ovat yksittäisiä palveluja, joiden suorittaminen vaatii huomattavaa teknistä osaamista. Usein myös tiukassa aikataulussa pysyminen on tilaajan kannalta tärkeää.

Siivouspalvelu
Hoivapalvelu

LP Hoivapalvelut

Iästä riippumatta jokainen meistä haluaa olla oman elämänsä herra ja asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Haluamme päättää omasta elämästämme ja selviytyä asioista omatoimisesti. Mitä enemmän ikää kertyy, sitä haavoittuvaisempia olemme ja sitä enemmän tarvitsemme luotettavaa ja asiantuntevaa hoivaa ja apua arjen turvaksi.

LP Hoivapalvelun osaava henkilökunta mahdollistaa omannäköisen ja turvallisen kotona asumisen. Hoitoa järjestetään yksilöllisesti asiakkaan oman elämänrytmin ja tarpeen mukaan yksittäisistä käynneistä ympärivuorokautiseen hoivapalveluun kaikkina viikonpäivinä. Hoivapalvelumme tarkoituksena on tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa.

Maksuttomalla hoivakartoituskäynnillä ammattitaitoiset hoitajamme kartoittavat asiakkaan hoiva-, kuntoutus-, hygienia- ja ravitsemustarpeet sekä lääkinnälliset tarpeet ja muodostavat asiakasta parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Kokonaisuus voidaan toteuttaa täysin LP Hoivapalvelun toimesta tai yhdessä kaupungin kotihoidon kanssa, julkisen palvelun täydentämiseksi.

Hoivapalvelumme tehdään aina rauhallisesti ja kiireettömästi, asiakasta kuunnellen, kunnioittaen ja kannustaen, ammattitaitoisen ja työstään ylpeän LP Hoivapalvelun vakituisen henkilöstön voimin.

LP Hoivapalvelun etuja

Vakituiset ammattitaitoiset hoitajat – aina sama hoivatiimi.
Hoitajat tulevat ajoissa sovittuna ajankohtana.
Hoivapalvelujen päivystysnumero palvelee joka päivä klo 7–22.
Kaikki kodin palvelut voi tilata asiakaspalvelunumerosta 0103 870 570.

Hoivapalvelut kotiin
KOTIPALVELUT 39,85 €/h tai 29,85 €/h, kun toimintakyky alentunut
 • Ylläpitosiivous
 • Pyykkihuolto
 • Asiointi- ja ulkoiluapu
 • Ruoanlaitto
 • Ikkunanpesu
 • Tiskaaminen ja roskien vienti
 • Arkikuntoutus
KOTIHOITO 42,00 €/h
 • Päivittäisissä toiminnoissa avustaminen
 • Hygienian hoito, suihkuapu ja vuodepesut
 • Ruokailu: ruoan valmistaminen ja tarjoaminen sekä nesteytyksen turvaaminen
 • Potilassiirot ja -nostot
 • Arkikuntoutus
 • Muisti- ja viriketoiminta
 • Ulkoilu
 • Verenpaineen ja verensokerin mittaus
Hoivapalvelu 2
Hoivapalvelu 3

Kaikki palvelumme ovat -50 % kotitalousvähennyskelpoisia

Meiltä ostetuista palveluista saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa jopa 2 400 euroa/henkilö. Huomaathan, että vanhemmille ostettu kotipalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoista.

Tunnethan arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuuden?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia.  Leenan Puhdistuspalvelu on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä. Se antaa meille oikeuden tehdä asiakkaillemme sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan. Toimintakykyarvio tehdään yhdessä asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessamme. Siivous- ja kotipalvelun alv 0 % -hinnat ovat 29,85 €/henkilötyötunti. Minimiveloitus on 2 työtuntia. Alvittomat hinnat ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.