Vuokraa Otsonaattori

40.00  Sis. ALV

Vuokraa helppokäyttöinen otsonaattori joka poistaa epämiellyttävät hajut tehokkaasti mm. autosta, huoneistoista ja komeroista.

40.00€ 1. vrk  ja seuraavat vuorokaudet 8.00 €/vrk

Laite soveltuu soveltuu suurienkin tilojen (jopa 120 m2) käsittelyyn mutta sillä voi käsitellä myös pienempiäkin hajuhaittoja esim.urheilu- ja harrastevaatteista.

Rüppell otsonaattori tuottaa otsonia sähkövarauksen avulla, laitteessa ei tarvita vaihdettavia patruunoita tai muita lisäkustannuksia.

Suomessa suunnitellussa ja valmistetussa Rüppel otsonaattorissa on monia innovaatioita jotka helpottavat laitteen käyttöä:

Nerokas SynergyClean -toiminto määrittää automaattisesti käsittelyajan pinta-alan ja korkeuden mukaan, toiminto ottaa huomioon myös varoajan.

Patentoitu V-Flow Max -toiminto ohjaa laitteen tuottaman otsonin suoraan ylöspäin, näin otsoni pystyy vaikuttamaan tehokkaammin kuin vanhanaikaisissa, sivulle puhaltavissa laitteissa.

Rüppell otsonaattorissa on helppokäyttöinen sisäänrakennettu ajastin sekä äänimerkit laitteen turvallsta käyttöä varten.

Pienikokoiseksi laitteeksi Rüppell on myös äärimmäisen tehokas, otsonin tuotto riittää erinomaisesti vaativaankin ammattikäyttöön.

Vuokraa Otsonaattori

40.00  Sis. ALV