Rüppell Otsonaattori

490.00  Sis. ALV

Rüppell on uuden sukupolven otsonaattori. Rüppell-otsonaattorissa yhdistyvät kompakti koko ja tehokas otsonituotto suurempiinkin tiloihin. Rüppell on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaista ja tarkkaan valituista komponenteista.

Käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista yhden painikkeen käyttöliittymällä. Automaattinen SynergyClean -toiminto takaa riittävän ja turvallisen otsonipitoisuuden tiloihin.

SynergyClean -toiminto on ainutlaatuinen ominaisuus otsonaattoreissa. Asettamalla otsonoitavan tilan neliömäärän ja korkeuden, Rüppell laskee automaattisesti oikean otsonointiohjelman. Näin käyttäjän ei tarvitse itse miettiä kuinka kauan tiloja pitää otsonoida.

Rüppell eroaa kilpailijoistaan käytännöllisyydellä, laadulla, koolla ja teholla.

Käytännöllisyys: Rüppell sisältää käyttöliittymän, jota on erittäin helppo käyttää. Yhden painikkeen käyttöliittymä takaa ajastimen, viiveen ja SynergyClean-toiminnan (patent pending) helpon käytön. SynergyCleanissa ei tarvitse kuin säätää huonetilan korkeus ja pinta-alan niin laite laskee automaattisesti tilan tarvittavan otsonimäärän ja turva-ajan.

Laatu: Rüppell on valmistettu Suomessa laadukkaista ja tarkalleen valituista komponenteista. Laite testataan kolmeen kertaan ennen kuin se toimitetaan tuotantolinjalta pakkaamoon. Myös käyttötestauksessa rääkätyt Rüppelit ovat kestäneet yli 1500 tunnin käytön ilman ongelmia. Ja samat laitteet toimivat edelleen vuosien jälkeenkin.

Koko/teho: Rüppell on pieni! Noin 20 cm kuution sisään mahtuva Rüppell tuottaa riittävästi otsonia isompaakin tilaan. Otsoniajat alkavat pienissä tiloissa muutaman minuutin otsonointiajasta noin 4 tunnin pidempään käsittelyyn. Lisäksi patentoitu V-Flow Max pitää huolen siitä, että otsonia pääsee käsitelttävän tilan jokaisen nurkkaan.

Rüppell Otsonaattori

490.00  Sis. ALV